Aha, sunt frumoase florile, şi unde e cadoul?

Nu aş putea spune că sunt genul de femeie care urăşte Ziua îndrăgostiţilor (că doar avem şi noi Dragobetele) sau că iubirea trebuie să o sărbătoreşti în fiecare zi, şi aşa mai departe. Dar, până la urmă se face mare zarvă peste tot prin oraş, şi nu ai cum să nu dai cu nasul de vreo inimioară de carton atârnată prin localuri pentru a ,,intra în atmosfera de sărbătoare”. Şi chiar dacă îţi juri să nu faci mare tam-tam cu această ocazie, undeva în adâncul sufletului, ştii că trebuie să-i cumperi ceva persoanei iubite, şi te aştepţi la ceva în schimb.

Toată lumea se întreabă: ,,Oare ce să-i iau?” La fete e mai uşor: îi cumperi o pereche de şosete sau boxeri cu inimioare, sau cu vreo inscripţie amuzantă, şi gata – ai rezolvat dilema. Bine, mai este şi chestia aia: ,,Ştii, dragule, mi-am cumpărat un set de lenjerie super-sexy pe care o voi purta în această seară, doar pentru tine”. Cu alte cuvinte, o partidă de sex este, până la urmă, un cadou perfect pentru un bărbat (chiar dacă o faceţi şi în alte zile, acum va fi cu totul special, măcar ai chiloţi noi!).

Iar acum să trecem la bărbaţi… Mie îmi plac florile, îmi plac chiar foarte mult. Şi îmi mai plac ieşirile la restaurante, şi îmi plac şi cadourile (Păi cui nu-i plac?). Aud în ultima vreme tot mai multe femei care îmi zic că nu au nevoie de flori, că ce să facă cu ele, dar parcă nu le-aş crede. Adică vreţi să îmi spuneţi că dacă îl vedeţi pe al vostru Făt-Frumos cu un buchet din 50 de trandafiri veţi fi dezamăgite? Şi dacă tot vorbim de flori, nu înţeleg de ce noi, femeile, nu considerăm florile ca fiind un cadou- până la urmă sunt şi ele cumpărate. (Ok, nu spunem asta niciuna cu voce tare, dar sunt sigură că aproape toate gândim la fel: Aha, sunt frumoasele florile, şi unde e cadoul?)

Trecând peste momentul cu florile, eu una mă aştept să mă invite undeva în oraş, iar pe la sfârşitul serii, să primesc şi un cadou pe măsură! Ştiu că toate feministele vor sări cu gura şi vor spune că noi, femeile, am luptat atâta timp pentru egalitatea între sexe, şi uite că eu scriu că am atâtea aşteptări de la un bărbat. Dragele mele, eu ador să fiu independentă şi să nu depind de un bărbat, dar e atât de plăcut, uneori, să simţi cum cineva te tratează ca pe o regină…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s